Chlorofyl zo síbírskej jedle 200 ml
11,11 €
Out of stock
11,11 €
Out of stock
Chlorofyl – je zelený pigment rastlín , pomocou ktorého sa zachytávajú energie slnečného svetla a spôsobujú fotosyntézu.
Liečivé vlastnosti zelených rastlín sú z veľkej časti kvôli ich obsahu veľkého množstva chlorofylu. Chlorofyl má protizápalové vlastnosti, zvyšuje imunitnú funkciu organizmu, zrýchľuje fagocytózu. To zabraňuje rastu baktérií v ranách, anaeróbnych baktérií a plesní v črevách.
Chlorofyl pomáha čistiť krv a reguluje krvný tlak, bunkové membrány posilňuje, podporuje tvorbu spojivového tkaniva, ktorá pomáha pri hojení eróziou, vredov, otvorených rán. Chlorofyl aktivuje enzýmy podieľajúce sa na syntéze vitamínov. V posledných desaťročiach, je potreba chlorofyl človek sa neustále zvyšuje v dôsledku zhoršenia životného prostredia
Ako súčasť chlorofylu je vitamín K, čo je vynikajúci nástroj pre prevenciu obličkových kameňov, a inhibuje tvorbu šťavelanu vápenatého kryštálov v moči. Chlorofyl odstraňuje toxíny a tiež pôsobí ako mierne diuretikum. Má dezodoračné vlastnosti, najmä odstraňuje zápach z úst. Zlepšuje funkciu štítnej žľazy a pankreasu. Pomáha pri anemických podmienkach, reguluje krvný tlak, posilňuje črevá, znižuje nervozitu.
Použitie:
• Pre prevenciu: 1-3 polievkové lyžice ráno na lačný žalúdok. Zriedený v pohári vody, alebo pridať do smoothie nápoja
• Pokiaľ ide o liečbu: 1-3 lyžice 1-3 krát denne pred jedlom alebo počas jedla.
• Deti : odporučenie v menších dávkach , ktoré môžme posutpne zvyšovať. 1 čajová lyžička denne ráno počas jedla
Zloženie:
• Vodný chlorofylín sodný získaný z ihličia smreku ztepilého (Picea abies Karst.)
1 polievková lyžica obsahuje 5 mg. chlorofylín sodíka
Kontraindikácie:
• Prakticky sa nevyskytujú. Chlorofyl je netoxický a nie sú známe žiadne vedľjašie účinky. Prípady predávkovania takmer 50-ročnej histórii jeho použitia v medicíne nie sú známe!
Skladujte na suchom , temnom mieste.
Výrobca: JSC ” Biol ” , Lotyšsko
Dovozca : MEANDRA,s.r.o.
Chlorofyl a jeho deriváty majú antimutagénna a antikarcinogénne účinky. Zahrnutie týchto látok v potravinách, ľudia môžu byť druh ochrany proti rakovine.
Chlorofyl má protizápalové vlastnosti, zvyšuje imunitnú funkciu organizmu
Objem | 200 ml |
---|---|
Dodávatelia |